Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочато облаштування асфальтобетонного покриття на Набережному та Залізничному шосе

02 жовтня 2017 року, 12:08

Ремонтні роботи на дорогах столиці тривають у режимі 24/7. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Так, у неділю, 1 жовтня, розпочато фрезерування старого асфальтобетонного покриття на Набережному шосе. На вулицях Льва Толстого та Володимирській протягом вихідних, 30 вересня та 1 жовтня, тривало облаштування нижнього шару дорожнього покриття і основ тротуарів, заміна опорних плит, ремонт зливоприймачів і люків оглядових колодязів. На вул. Панківській ремонтували тротуари.

Продовжується також капітальний ремонт транспортних розв’язок. Зокрема, на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та бульвару Вацлава Гавела – бетонування тротуарів, на Одеському шляхопроводі – ремонт сходів, на транспортній розв’язці на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського – облаштування верхнього шару покриття, основи тротуарів і укладання ФЕМів, а на транспортній розв’язці на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила – розбирання бетону над підземним пішохідним переходом і підготовка до бетонування 3-го шляхопроводу.

У рамках поточного (середнього) ремонту завершено облаштування нового асфальтобетонного покриття на ділянці вулиць Милославської та Оболонської, розпочато асфальтування на Залізничному шосе.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]