Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочато реконструкцію трамвайних переїздів на вул. Тростянецькій і змінено рух транспорту

08 листопада 2017 року, 18:38

У столиці розпочато реконструкцію переїздів через трамвайні колії в районі Харківського масиву. У зв’язку з цим внесено зміни в роботу трамваїв маршруту № 8, автобусів маршруту № 108 та нічного автобусного маршруту № 137. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Першу чергу реконструкції (вул. Тростянецька – Харківське шосе; вул. Тростянецька – вул. Вербицького) планують завершити до 2 грудня 2017 року.

Реконструкція трамвайних переїздів покращить умови для руху рейкового транспорту (трамваїв) завдяки влаштуванню стабільної та довговічної конструкції з терміном роботи 18-20 років. Окрім цього, реконструкція поліпшить умови руху та безпеки для нерейкового транспорту і зменшить рівень шуму та вібрації в колійній конструкції.

Як нагадали в «Київпастрансі», восени 2015 року було реконструйовано трамвайний переїзд на площі Перемоги, а в 2016-му – два переїзди на вул. Автозаводській. Цьогоріч завершено роботи з реконструкції трамвайних переїздів на чотирьох ділянках в Оболонському районі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]