Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС та ДСНС локалізують загоряння очерету поблизу озера Тягле (оновлено)

05 березня 2024 року, 21:00

На відкритій території поблизу озера Тягле сталося загоряння травʼяного настилу та очерету. На місці працюють рятувальники ДСНС та комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку». Фахівці роблять усе, щоб запобігти поширенню вогню та локалізувати пожежу.

Як інформує Департамент муніципальної безпеки КМДА, робота рятувальників ускладнена тим, що шляхи під'їзду до осередків пожежі підтоплені.

Зі свого боку заступник голови КМДА зі здійснення самоврядних повноважень Володимир Прокопів та Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА звертаються до Головного управління Національної поліції у місті Києві з проханням провести розслідування обставин пожежі та у випадку встановлення факту підпалу притягнути винних до відповідальності.

Триває гасіння пожежі поблизу озера Тягле. Із загорянням борються рятувальники та спецтехніка КАРС та ДСНС. Зокрема задіяні 30 одиниць особового складу та 6 одиниць спецтехніки, серед яких болотоход. Також рятувальні служби задіяли дрони.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]