Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дитсадочок, пошкоджений у результаті російської атаки, відбудують – заступник голови КМДА 

30 листопада 2023 року, 10:31

Щонайменше половину приміщення дитячого садочка, пошкодженого в результаті російської атаки дронами, доведеться відбудувати. Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

Він оглянув зруйнований садок разом із головою Соломʼянської РДА Іриною Чечоткою та її заступником Євгеном Малим.

«На перший погляд, капітально перебудовувати доведеться половину садочка. Уламки дрона проломили дах, зруйнувавши також частину стіни та панелі перекриття. Подальша експертиза допоможе скласти перелік усіх необхідних робіт», – зазначив Вячеслав Непоп.

Також у результаті ворожої атаки постраждала школа неподалік. Вона була добудована нещодавно і саме чекала вводу в експлуатацію. Пошкодження тут менші, повідомляє Вячеслав Непоп, однак доведеться замінити понад 100 вікон.

«Обовʼязково відновимо все пошкоджене російськими варварами. Бо, на відміну від скаженого сусіда, ми звикли будувати, а не плюндрувати. Бережемо тил, аби нашим Захисникам було приємно повертатись додому», – каже він.

Атака дронами на столицю 25 листопада стала найбільшим ударом безпілотниками від початку повномасштабного вторгнення. Ворог направив на столицю понад 70 дронів. Унаслідок атаки, уламки збитих БпЛА впали в кількох районах міста.

Огляд пошкоджених дитсадка і школи внаслідок атаки дронами на столицю 25 листопада

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]