Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ще 12 варшавських вагонів прибули до столиці (+відео)

19 жовтня 2023 року, 14:15

Столиця продовжує отримувати технічну допомогу від варшавського метрополітену: до Києва прибули ще 12 варшавських вагонів. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Нагадаємо, що отримання технічної допомоги від міжнародних партнерів стало можливим завдяки співпраці мерів двох столиць – Києва та Варшави, а також за сприяння міжнародної асоціації громадського транспорту. У межах проєкту варшавський метрополітен безкоштовно передає столичній підземці 60 виведених із експлуатації вагонів серії № 81. Наразі залишилось перевезти останній поїзд із десяти, призначених для київського метро.

«Київський метрополітен» звертає увагу, що кожен рухомий склад спеціалісти підземки оглядають для визначення технічного стану, після цього опрацьовують усі можливі варіанти ефективного використання вагонів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]