Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ще одна вулиця столиці – Олеся Гончара – стала «своєю» для велосипедистів

16 вересня 2020 року, 13:29

На вулиці Олеся Гончара влаштували велосмугу. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Нова велосмуга на вул. Олеся Гончара, протяжністю 1,15 км та шириною 1,5 м, на ділянці від площі Перемоги до вул. Ярославів Вал, поєднується із вже існуючою велосмугою на Ярославовому Валу. Найближчим часом до неї «приєднається» вул. Михайла Коцюбинського, що також продовжить існуючу велосмугу на вул. В. Липинського (до Велотреку)», – зазначив Олександр Густєлєв.

Одночасно, завдяки проведеним змінам в організації дорожнього руху, на вул. Олеся Гончара організовано спеціально відведені місця для паркування авто.

Нагадаємо, що цьогоріч за рахунок перерозподілу дорожнього простору і внесення змін до схем організації дорожнього руху були облаштовані велосмуги на вулицях Ярославів Вал, Рейтарській, Золотоворітській, Липинського, Стрілецькій, Заньковецької, Ольгинській, Бастіонній.

Влаштовано велоінфраструктуру на вулицях Пушкінській, Івана Франка, просп. Любомира Гузара, уздовж Борщагівського шляхопроводу. А на бульварі Тараса Шевченка введено рух велосипедистів смугами громадського транспорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]