Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Щодо застрягання людини в кабіні вантажно-пасажирського ліфту у будинку на вул. Бальзака

03 червня 2018 року, 17:13

2 червня о 16:28 до диспетчерської служби ТОВ «Майстерліфт» надійшло звернення про застрягання людини в кабіні вантажно-пасажирського ліфту за адресою: вул. Оноре Бальзака, 65-А (1-й під'їзд).

Екіпаж аварійної служби після отримання заявки від диспетчера прибув о 16:42 на місце, де сталося застрягання пасажирів в кабіні ліфту. Під час проведення робіт зі звільнення пасажира з кабіни ліфту, електромеханіками було встановлено, що кабіна ліфту знаходиться в точній зупинці на 3-му поверсі. О 16:47 людину було звільнено з кабіни ліфту. Скарг та нарікань від пасажира, який був звільнений, до працівників аварійної служби ТОВ «Майстерліфт» не було.

Працівниками ліфтового аварійної служби відразу було проведено обстеженя стану ліфтового обладнання за адресою та встановлено, що причина застрягання пасажиру в кабіні ліфту – несправність важіля дверей шахти 3-го поверху.

Наразі ліфт зупинено для проведення робіт з ремонту вищевказаного обладнання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]