Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Щосуботи в Сирецькому парку триватиме фестиваль дитячого розвитку та дозвілля

02 квітня 2018 року, 18:02

Щосуботи з 24 березня до 25 серпня цього року в Сирецькому парку (вул. Парково-Сирецька) триватиме фестиваль дитячого розвитку та дозвілля «Прекрасний світ дитинства». Програму його різноманітних заходів затверджено розпорядженням КМДА. 

Відповідальність за підготовку та проведення фестивалю, в тому числі дотримання правил пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, взяв на себе орган самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Сирець-1». Зокрема, в парку триватимуть численні різноманітні майстер-класи, конкурси та розваги, освітньо-просвітницькі заходи, аквагрим, творчі виступи колективів тощо.

Так, 7 квітня з 12:00 до 16:00 заплановано провести свято «Великодній настрій у Сирецькому парку»: створення Великоднього сімейного дерева, майстер-клас із  виготовлення та розфарбовування  писанок, прикрашання дерева тощо. А 14 квітня має відбутись тематичний захід «Як правильно сортувати сміття»: майстер-клас про правильність сортування сміття, лекція, зустріч з екологами, виготовлення цікавих виробів ручної роботи, вікторина тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]