Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Середні ремонти доріг: роботи закінчено на перших шести об’єктах

11 червня 2021 року, 15:29

Кілька місяців у столиці тривають середні ремонти. Новий дорожній одяг уже з’явився на 6 об’єктах. Про це інформує КК «Київавтодор».

«Вул. Березняківська у Дніпровському районі, пров. Патона у Подільському, вул. Тимірязєвська на Печерську, просп. Шухевича у Деснянському районі, просп. Миру у Дніпровському районі. На цих об’єктах середній ремонт фактично завершено. Оновлення доріг і тротуарів відбувається у всьому місті. Плани на цей рік амбітні – виконати середній ремонт на 65 об’єктах», – повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Завершують роботи ще на кількох вулицях. Зокрема, на вул. Омеляновича-Павленка, вул. Коласа, вул. Архипенка.

«Розпочали роботи на б-рі Чоколівському, просп. Маяковського, на вул. Костьольній, вул. Трьохсвятительській, вул. Ружинській, вул. Камишинській, вул. Ялтинській, вул. Осиповського, вул. Турівській та інших. Загалом нині середні ремонти тривають на 28 об’єктах», – додав Олександр Федоренко.

Окрім ремонту вулиць, середні ремонти виконують і на шляхопроводах. Уже завершено роботи на двох перехідних об’єктах: це Повітрофлотський шляхопровід і шляхопровід на перетині вул. Братиславської та вул. Шолом-Алейхема (роботи були розпочаті минулого року). Продовжується оновлення шляхопроводу на вул. Лифаря над трамвайними коліями, шляхопроводу на перетині Кільцевої дороги і просп. Леся Курбаса.

Середній ремонт доріг у столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]