Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Школу № 242 у Подільському районі реконструюють із прибудовою до будівлі

19 лютого 2020 року, 12:31

Школу І-ІІІ ступенів № 242 на проспекті Правди, 64-Г у Подільському районі реконструюють із прибудовою до будівлі. Проект вказаних робіт затверджено розпорядженням Київської міської державної адміністрації № 274.

«Цього року ми особливу увагу приділятимемо саме капітальним ремонтам та реконструкціям шкіл та садочків. Принципова позиція міської влади – столичні освітні заклади мають відповідати всім умовам комфорту, безпеки, енергозбереження та інклюзивності. Точні вимоги до підрядників та перевірка якості і термінів робіт на контролі у замовника й особисто моєму», – зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Замовником робіт є Подільська районна в місті Києві державна адміністрація.

Проектом реконструкції планується добудувати 4-поверховий корпус, який буде зв’язаний з існуючою будівлею школи та збільшити загальну площу будівлі на 6802,9 кв. м. Також буде замінено внутрішні та зовнішні комунікації та покращено благоустрій території. У проекті реконструкції враховано експертний звіт ТОВ «Проексп».

Фінансування витрат на реконструкцію здійснюватиметься відповідно до показників Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2020-2022 роки за рахунок бюджетних коштів міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]