Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Шулявський шляхопровід розбирають і вивозять (+фото, відео)

18 квітня 2019 року, 9:43

Частини Шулявського шляхопроводу демонтують та вивозять. За процесом сьогодні спостерігав заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Він вважає швидкість виконання робіт задовільною і сподівається, що перший етап нової конструкції буде готовий вже до кінця поточного року.

«Роботи на об’єкті тривають без упину, Шулявський розбирають на блоки та вивозять на утилізацію. Робимо це за допомогою «мегадомкрату» – його привезли з Нідерландів, він називається ABC, розроблений і зібраний компанією Mammoet. Домкрат дозволяє у короткі терміни розбирати і збирати мости, і це здійснюється великими модульними блоками – шляхопровід розрізають і розбирають на частини, які потім вивозять», – коментує заступник голови КМДА.

Дмитро Давтян наголошує – основну частину робіт намагаються здійснювати у темний час доби, щоб мінімізувати перекриття руху.

«Затори, звісно, є, але цього не уникнути. До кінця квітня ми маємо надію повністю розібрати конструкцію», – підсумував Дмитро Давтян.

Нагадаємо, реконструкція шляхопроводу триває вже місяць, її почали 17 березня. За оцінками експертів, реконструкція триватиме приблизно 17 місяців, витрати на торгах уже склали приблизно 630 мільйонів гривень.

Роботи на Шулявському шляхопроводі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]