Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ситуація із просіданням ґрунту поблизу станції метро «Деміївська» відбулася до закриття шести станцій «синьої» гілки

17 грудня 2023 року, 16:36

Просідання ґрунту поблизу станції метро «Деміївська» відбулося ще до закриття шести станцій «синьої» гілки. Одразу за ним був встановлений посилений постійний нагляд і контроль. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

Загалом із початку спостереження за ситуацією критичних змін фахівці не зафіксували.

У комунальному підприємстві зазначили, що цими днями поруч із місцем просідання ґрунту енергопостачальна компанія також прокладала кабельні мережі із застосуванням відповідної будівельної техніки.

Нагадаємо, що одразу після зупинки руху поїздів «синьою» гілкою підземки для зменшення навантаження на споруди метрополітену та локалізації місця просідання тимчасово обмежили рух однією смугою автомобільного з’їзду.

Звертаємо увагу, що наразі стан тунелю між станціями метро «Деміївська»-«Либідська» стабілізований і повністю контрольований.

Профільні фахівці проводять роботи з облаштування підсилюючих конструкцій і локалізації теч. Поява нових деформацій і тріщин не спостерігається.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]