Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні Київ приєднався до міжнародного зимового дня «Велосипедом на роботу»

08 лютого 2019 року, 12:39

Сьогодні Київ приєднався до міжнародного зимового дня «Велосипедом на роботу». Зустріч учасників флешмобу організувала вранці на Майдані Незалежності громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва».

Мета флешмобу – показати, що клімат не є перешкодою для їзди на велосипеді у Києві протягом усього року та закликати місто і надалі створювати велосипедну інфраструктуру.

Зимовий день «Велосипедом на роботу» проходить 8 лютого в усьому світі. Усі охочі реєструються на сайті: http://winterbiketoworkday.org. Інтерактивна карта на сайті показує, у якому місті світу їзда на велосипеді є найбільш поширеною. У ТОП-100 міст світу, які беруть участь у зимовому флешмобі, Київ посідав 40 місце станом на вечір 7 лютого.

Нагадаємо, що за підрахунком Асоціації велосипедистів Києва, за останній рік кількість велосипедистів зросла в місті на 40%.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]