Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні у Києві стартує черговий етап проекту «Чесні парковки»

06 червня 2017 року, 10:14

У вівторок, 6 червня, у столиці розпочнеться наступний етап реалізації проекту «Чесна парковка», а саме: етап «польових» досліджень. Так, із 10:00 на трьох паркувальних майданчиках столиці працюють спеціально підготовлені громадські монітори та паркувальники.

Майданчики, на яких 6 червня стартує проект «Чесна парковка»:

  • вул. Льва Толстого (від вул. Володимирської до вул. Антоновича);
  • пл. І. Франка;
  • вул. Басейна, 23/52-11.

Завдання паркувальників – забезпечити якісні послуги з паркування автомобілів і допомогти водіям (за необхідності) сплатити за паркування через безготівкові засоби оплати.

Завдання громадських моніторів – зібрати інформацію про кількість автомобілів, які паркуються на майданчику за час роботи паркувальника, інформувати водіїв про переваги безготівкового способу оплати за паркування.

Кількість паркувальних майданчиків, на яких проводитиметься проект, із 12 червня буде збільшена до п’яти.

Довідково.

«Чесна парковка» – це спільний дослідницький проект громадськості та міської влади, мета якого – забезпечити громадський моніторинг надходжень від оплати паркування та популяризації безготівкових способів оплати паркування серед водіїв столиці.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]