Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Справжня Україна: запущено офіційний вебсайт для іноземних аудиторій Ukraine.ua

25 лютого 2021 року, 15:10

Тепер Україна має свій офіційний вебсайт Ukraine.ua для іноземних аудиторій. Цей онлайн портал розроблено для формування позитивного іміджу нашої держави за кордоном, повідомляє Міністерство закордонних справ України.

«Вебсайт створено, щоб світ дізнався про справжню Україну: креативну, динамічну, інноваційну. Країну різноманіття та чарівної природи. Країну свободи та гідності. Країну, у якій тисячолітня історія та культура доповнені амбітним баченням майбутнього», – наголошує МЗС.

На Ukraine.ua можна знайти чимало інформації про країну та ознайомитись із її можливостями для навчання, інвестування чи подорожей. А в офіційному фотобанку на сайті – сотні якісних зображень України, її природи, культурної спадщини, традицій, талановитих людей. Нині працює англомовна версія сайту, але протягом 2021 року планується запуск французької, німецької, іспанської, арабської та китайської мовних версій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]