Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Станція метро «Почайна» запрацювала у звичайному режимі після встановлення турнікетів

16 березня 2021 року, 8:54

Станція метро «Почайна» запрацювала у звичайному режимі. Монтажні та налагоджувальні роботи зі встановлення нових турнікетів у вестибюлі № 2 завершено раніше запланованого терміну. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Нагадаємо, що такі турнікети вже встановлено на станціях метро «Сирець», «Площа Льва Толстого», «Героїв Дніпра», «Харківська», «Контрактова площа». Цей вид контрольно-пропускних пунктів є антивандальним та застосовується у європейських метрополітенах. Вони приймають усі електронні способи оплати проїзду: qr-квиток, Kyiv Smart Card, картку киянина та безконтактну банківську картку. 

«Київський метрополітен» перепрошує за тимчасові незручності під час монтажних робіт і закликає пасажирів користуватися безконтактними способами оплати та дотримуватися карантинних заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]