Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Статус скверу отримали 9 земельних ділянок у Деснянському, Дарницькому та Оболонському районах

06 квітня 2017 року, 13:27

Київрада надала сьогодні, 6 квітня, статус скверу 9 земельним ділянкам у Деснянському, Дарницькому та Оболонському районах. Окрім того, вирішено створити парк відпочинку на вулиці Богатирській (на північ від затоки Верблюд) орієнтовною площею 2,55 га.

Так, нові зелені зони облаштують:

  • у Деснянському районі – на просп. В. Маяковського, 21-Г, на вул. Оноре де Бальзака, №№ 12, 14, біля будинку на вул. Братиславській, 38;
  • у Дарницькому районі  – на вул. Олександра Мишуги, 5, на вул. Вишняківській, 12, на вул. Лариси Руденко, 8-А;
  • в Оболонському районі – на вул. Героїв Дніпра, 20-А, 20-Б, 20-В, 22-А, на площі Оболонській, 6, на вул. Північній біля будинків № 2-Б, № 2-В та № 2-Г.

Відповідні рішення не передбачають додаткових матеріальних витрат із місцевого бюджету та передбачають можливість залучення меценатських коштів.

Нагадаємо, що на початку пленарного засідання Київради Київський міський голова Віталій Кличко закликав депутатів підтримати рішення про створення цих дев'яти нових скверів. Він наголосив, що за два останні роки в Києві облаштовано 37 нових скверів і збільшено площу зелених зон на 30 гектарів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]