Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична молодь проведе масштабне свято у центрі Києва

11 червня 2018 року, 10:57

У столичному парку ім. Тараса Шевченка 24 червня із 11:00 до 22:00 відзначать День молоді. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Минулого року до організації свята долучилась рекордна кількість громадських об’єднань, які зробили цей день неймовірним для молоді, а цього року організатори вирішили поставити новий рекорд та залучити до проведення заходу ще більшу кількість молодіжних та громадських організацій.

«Для молоді надзвичайно важливо бути почутою. Саме тому, ми вирішили, що краще за них цей день не організує ніхто. Досвід минулого року показав, що їм не байдуже, і вони готові стати креативною частиною проекту. Сподіваюся, цьогоріч до нас доєднається ще більше молоді», – коментує директор Київського молодіжного центру Анна Куценко.

У програмі заходу: концерт, виступи відомих поетів та лекторів, комп’ютерні та спортивні розваги, експозиції сучасних художників, майстер-класи та тренінги, фуд-корт та алея молодіжних та громадських організацій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]