Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні дороги отримають додатково 1 млрд грн завдяки понадплановим доходам митниці

12 червня 2017 року, 13:54

 

Столичні дороги отримають додатково 1 млрд грн завдяки понадплановим доходам митниці. Про це йшлося під час брифінгу першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса та в. о. начальника Київської міської митниці Сергія Тупальського.

«Наш бюджет сьогодні виконується більш ніж оптимістично. Завдяки цьому ми можемо гнучкіше розподіляти кошти на ті програми та проекти, які сьогодні потребує столиця. Це, передусім, дороги. Так, у минулому році ми відремонтували рекордну кількість доріг – 200 кілометрів. Цьогоріч, сподіваємося, ця цифра збільшиться до 300, чи, може, ще більше», – підкреслив Геннадій Пліс.

Сергій Тупальский підтримав першого заступника голови КМДА та зауважив, що за перші 5 місяців 2017 року столична митниця вже направила на ремонт доріг у 2,5 рази більше коштів, ніж за аналогічний період минулого року.

«За нашими попередніми оцінками, Київська міська митниця у 2017 році зможе направити в столичний бюджет на ремонт доріг не менше 800 млн грн. До Державного бюджету ми з початку року направили вже майже 17 млрд грн. Це перевищує показники минулого року приблизно на 18%», – підкреслив Сергій Тупальский.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]