Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні дорожники продовжують роботи на всіх об’єктах капітального ремонту

24 травня 2018 року, 16:12

Дорожньо-будівельний сезон у розпалі, і столичні дорожники продовжують роботи на всіх об’єктах капітального ремонту. Про це звітує КК «Київавтодор».

На вул. Володимирській тривають роботи із нанесення дорожньої розмітки, на вул. Ярославів Вал укладають нижній шар покриття, а на Набережному шосе та тротуарах транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського продовжуються роботи з улаштування нового покриття тротуарів із ФЕМів.

Не припиняються роботи і на інших об’єктах – широкий спектр дорожньо-будівельних робіт триває на вулицях Алма-Атинській, Вифлеємській, Олени Теліги, б-рі Академіка Вернадського; шляхопроводах на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела; вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської; транспортній розв’язці на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила та інших.

Також у всіх районах столиці продовжуються роботи з поточного (середнього) ремонту суцільним покриттям, що дає змогу покращити стан дорожнього одягу та зберегти його до наступного планового ремонту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]