Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичним підприємцям пропонують пройти курс безкоштовного навчання з управління ефективністю бізнесу

03 серпня 2018 року, 11:17

12-13 вересня та 26-27 вересня 2018 року відбудуться безкоштовні дводенні тренінги з управління ефективністю бізнесу. Департамент промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації та Державний вищий навчальний заклад «Університет банківської справи» запрошують власників малого та середнього бізнесу, підприємців, менеджерів різних рівнів, представників галузевих громадських об’єднань на дводенні модулі «Управління ефективністю бізнесу: методи, інструменти і технології».

Так, у рамках першого модуля, 12-13 вересня, відбудуться лекції з управління витратами і доходами; системи обліку витрат і собівартості; бюджетування та його контролю; тактичних рішень в управлінні ефективністю діяльності в умовах ризику і невизначеності.

У рамках другого модуля, 26-27 вересня 2018, учасники тренінгів вчитимуться на практиці ефективно застосовувати інструменти менеджменту та маркетингу. Зокрема, потренуються у плануванні витрат та аналізі конкурентних переваг, контролі й управлінні ефективністю центрів відповідальності, розробці маркетингової стратегії. Окрема лекція буде присвячена управлінському контролю і ризикам підприємницької діяльності.

Місце проведення тренінгів: м. Київ, вул. Андріївська, 1 (метро «Поштова Площа»), ДВНЗ «Університет банківської справи».

Програма тренінгу: https://goo.gl/efGxYp.

Реєстрація на семінар 12-13 вересня за посиланням:  https://goo.gl/qjUjM3.

Реєстрація на семінар 26-27 вересня за посиланням: https://goo.gl/vQRoMn

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]