Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця отримала нову партію вакцини від COVID-19 – Валентина Гінзбург

26 травня 2021 року, 16:17

Столиця отримала чергову партію вакцини CoronaVac. Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

За її словами, 20 640 доз будуть використані для щеплення паралімпійців, співробітників Держспецзв’язку, прокуратури, працівників санаторно-курортних закладів та осіб із листа очікування «ДІЯ».

«Усього ж на сьогодні у Києві проведено 112 930 щеплень. Зокрема, це медичні працівники, працівники Центру громадського здоров’я, лабораторного центру, соціальні працівники, маломобільні громадяни, вчителі задіяні у ЗНО, паралімпійці, працівники МВС, утриманці та працівники інтернатів для людей похилого віку, а також охочі з вікової групи 65+», – поінформувала Валентина Гінзбург.

Валентина Гінзбург наголосила, що вакцинація у столиці проходить відповідно до дорожньої карти Міністерства охорони здоров’я України. Її проводять спеціально навчені медики, що працюють у додаткових 98 пунктах щеплення на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги районів, а також медики 15-ти мобільних бригад.

«Крім того, наразі місто підготувало ще 10 мобільних бригад для роботи на платформі Pfizer. Вони розпочнуть вакцинацію, як тільки в Україні з’явиться ця вакцина у необхідній кількості», – додала директорка Департаменту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]