Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Студенти «Школи Громадського Бюджету» подали понад 150 проектів – Микола Поворозник

14 травня 2019 року, 13:03

Студенти «Школи Громадського Бюджету» подали понад 150 проектів на ГБ-4. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час прес-брифінгу.

За його словами, Школа ГБ – це волонтерський проект лідерів команд Громадського бюджету за підтримки міської влади, де автори проектів-переможців та розпорядники коштів спільно навчають киян, як втілити ідею у якісний проект.

Школа є постійно діючою освітньою програмою та платформою для об’єднання активних, доброчесних фахівців своєї справи з усіх сторін у команди.

«Одна з цілей – це долучення до ГБ новачків. Навчити їх подавати якісні проекти, побудувати довірчі відносини і навчитися співпрацювати з владою, об’єднуватися у команди та долучати туди фахових експертів та інноваторів, підготувати їх до всіх етапів ГБ: подача, експертиза, публічні обговорення, агітація під час голосування, контроль реалізації проектів. На мою думку, ці результати досягнуто», – підкреслив Микола Поворозник.

Він зазначив, що у «Школі Громадського Бюджету» пройшло 12 практичних лекцій/заходів із різних тем. У Школі ГБ навчається 470 студентів, із яких 80% вперше приймає участь у Громадському бюджеті.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]