Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Студентів київських ВНЗ навчать як перетворити ідею в успішний бізнес

07 грудня 2016 року, 11:39

Департамент промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації та «Києво-Могилянська Бізнес Школа» запрошують студентів вищих навчальних закладів до участі у дводенній програмі «Як перетворити ідею в успішний бізнес».

Проект спрямований на отримання знань і практичних навичок, необхідних для реалізації бізнес-ідей та start-up проектів (чинники успіху нового бізнесу, робота в команді, виявлення потреб клієнтів, особливості фінансів на старті, мистецтво презентацій).

Висококваліфіковані викладачі-практики, фахівці в сфері підприємництва поділяться знаннями та власним досвідом створення та управління бізнесом.

Участь – безкоштовна, кількість місць обмежена.

Щоб стати учасником потрібно заповнити анкету, за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1RXrMGsRXCPWK2KbY5NRwbToxE3GWcTb76QgzgaO9boU. За результатами розгляду анкет буде відібрано 50 учасників програми.

Дата та місце проведення: 20-21 грудня 2016 року в приміщенні Національного університету «Києво-Могилянська академія». За результатами навчання учасникам видається сертифікат.

Контактна особа – Даниляк Олена, тел.: 235-71-18

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]