Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Ти – це важливо»: стартувала національна кампанія з підвищення обізнаності жінок про важливість своєчасної діагностики раку молочної залози (+відео)

18 грудня 2023 року, 15:05

Стартувала національна кампанія з підвищення обізнаності жінок про важливість своєчасної діагностики раку молочної залози «Ти – це важливо». Її реалізує UNFPA, Фонд Народонаселення ООН в Україні.

Проєкт спрямований на боротьбу з раком молочної залози шляхом підвищення обізнаності жінок про важливість своєчасної діагностики. Як зазначають медики, за умови раннього виявлення пухлини лікування у 95% є успішним.

Фонд Народонаселення ООН в Україні закликає лікарів також приєднуватися до кампанії, щоб нагадати пацієнткам про цінність їхнього здоров’я та своєчасні перевірки в контексті раннього виявлення раку молочної залози.

Проєкт «Ти – це важливо» проводиться з ініціативи UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, за фінансової підтримки Міністерств закордонних справ Франції, Республіки Корея та Нідерландів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]