Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Транспортний вузол на перетині проспекту Перемоги з Повітрофлотським реконструюють

22 вересня 2016 року, 15:51

У Шевченківському районі реконструюють транспортний вузол на перетині просп. Перемоги з просп. Повітрофлотським із будівництвом пішохідних переходів на різних рівнях. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Виконання робіт дозволить збільшити пропускну спроможність просп. Повітрофлотського та вул. Чорновола з 18 тис. авто/добу до 25 тис. авто/добу, поліпшить технічний стан дороги, забезпечить безперервний рух транспорту та пішоходів, поліпшить обслуговування населення громадським транспортом, позитивно вплине на екологічний стан за рахунок ліквідації заторів, розвантажить рух транспортної ділянки від центрального залізничного вокзалу до центру міста. Зазначені роботи з реконструкції транспортного вузла та будівництво пішохідних переходів в різних рівнях проведуть без зміни зовнішніх геометричних розмірів їхніх фундаментів у плані.

Замовником проектування та виконання робіт з реконструкції транспортного вузла із будівництвом пішохідних переходів визначено КК «Київавтодор». Корпорація має визначити генеральні проектну та підрядну будівельні організації для виконання робіт, забезпечити розробку проектної документації, проведення експертизи та затвердження її в установленому порядку. Окрім того, комунальній корпорації доручено розробити, погодити з Управлінням превентивної діяльності ГУ Національної поліції України в м. Києві схему організації дорожнього руху на період виконання робіт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]