Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Три десятки рятувальників боряться з пожежею на Трухановому острові

09 серпня 2016 року, 18:29

Для ліквідації пожежі, що виникла у південній частині Труханового острова та охопила більше 1,5 га території, залучено 30 рятувальників особового складу підрозділу ГУ ДСНС України у м. Києві та Київської служби порятунку КМДА.

Наразі, за інформацією пожежно-рятувальних служб, горить близько 1,5 га трав’яного настилу та існує загроза подальшого розповсюдження вогню. Для ліквідації пожежі залучено три автоцистерни, 1 аварійно-рятувальний автомобіль та 1 пожежно-рятувальний катер. Крім того, для підвозу води працює 2 одиниці техніки Дніпровського району.

Нагадаємо, повідомлення про займання трав’яного настилу надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві 9 серпня о 14:44.

Фахівці звертаються до киян та гостей столиці з проханням обов’язково враховувати, що у столиці утримується надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Розводити багаття та користуватись відкритим вогнем у даний період категорично забороняється. На жаль, більшість випадків займання сухостою трапляються через халатність людей та необережне поводження з вогнем.

Вкотре наголошуємо, що випалювання сухостою на сільгоспугіддях, необережне поводження з вогнем, непогашений сірник, недопалок у цей період можуть стати причиною масштабних пожеж.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]