Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Центр реабілітації дітей з інвалідністю у Дарницькому районі має повноцінно запрацювати вже у 2022 році – Марина Хонда (+фото)

08 грудня 2021 року, 13:51

Новий Центр комплексної реабілітації дітей та осіб із інвалідністю створюють у Дарницькому районі на Харківському шосе, 156. Заступниця голови КМДА Марина Хонда проінспектувала перебіг ремонтних робіт у приміщенні, у якому розміститься зазначений Центр.

«Дуже важливо завершити всі ремонтні роботи та облаштування Центру вже цього року, щоб із наступного він почав повноцінно працювати і надавати послуги реабілітації дітям та особам із інвалідністю. І керівництво району, і виконавець відповідально підходять до цього завдання, і роботи вже на завершальній стадії. Відкриття нового Центру важливе для району. Адже він стане частиною мережі закладів реабілітації, яка фактично покриватиме потребу Дарницького району», – зазначила Марина Хонда.

Одночасно отримувати послуги реабілітації у новому центрі зможуть від 35 до 40 дітей із інвалідністю різних нозологій. Заклад також буде обладнано підйомником та зовнішнім ліфтом для доступності осіб, які пересуваються на кріслах колісних.

У новому Центрі будуть розміщені наступні відділення:

  • діагностичне відділення;
  • відділення арт-терапії;
  • відділення сенсорно-інтеграційної терапії;
  • логопедичне та логоритмічне відділення;
  • відділення соціально-психологічної реабілітації;
  • відділення фізичної реабілітації.

Облаштування Центру реабілітації дітей із інвалідністю в Дарницькому районі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]