Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цими вихідними столичні ШЕУ вивозитимуть сніг і чиститимуть зливоприймачі

07 березня 2018 року, 19:14

Активно прибирати сніг, розчищати міжквартальні проїзди та другорядні дороги, а також прочистити придорожні зливоприймачі – такі завдання отримали сьогодні керівники столичних ШЕУ від заступника голови КМДА Дмитра Давтяна.

«Під час негоди ми добре справлялися із очищенням доріг і пішохідних частин міста. Залишається останній ривок, і він, безумовно, не найлегший. Ми маємо вивезти сніг у спеціально відведені для цього місця. Лише за минулу добу вивезли близько 7,5 тонни снігу. Однак на дорогах і тротуарах його ще багато, погода останні кілька днів лише ускладнює цю роботу – перепади з плюсової на мінусову температуру створюють обледеніння. Але попереду кілька вихідних, місто буде не настільки завантажене транспортом, тож зможемо максимально очистити проїжджу частину», – підкреслив Дмитро Давтян.

Іншим завданням, яке отримали керівники шляхово-експлуатаційних управлінь, є прочищення зливоприймачів обабіч доріг.

«Вдень температура піднімається, сніг тане, і, щоб суміш, якою посипали дороги під час ожеледиці, не забивала зливоприймачі, і дороги не «тонули», треба оперативно їх прочистити. Це маємо робити щодня до того часу, поки сніг не розтане зовсім», – підкреслив Дмитро Давтян.

Він переконаний: ці завдання будуть вирішені.

«Те, як ми спільними зусиллями – із «Київавтодором», ШЕУ, «Київзеленбудом», Департаментом благоустрою, комунальниками і всіма залученими керівниками і працівниками – справилися з наслідками снігопаду, переконує, що ми – одна команда. Це важливо, адже всі ми працюємо, щоб реальними справами змінити життя киян на краще», – підсумував Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]