Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цієї весни у Києві висаджено 30 тисяч дерев і кущів

10 травня 2016 року, 17:14

Цієї весни близько 50 тисяч киян разом із працівниками паркового господарства висадили 30 тисяч дерев і кущів, очистили понад 7 000 га територій, ліквідували 130 стихійних звалищ, відремонтували 78 дитячих і 14 спортивних майданчиків, оновили 1600 лав для відпочинку, а також встановили 2 нових дитячих майданчики та 78 нових паркових лав.

Як повідомляє комунальне обʼєднання «Київзеленбуд», наразі активізовано висадження квітів, які вирощені в оранжереях міста. Уже місто прикрашає 1,5 млн квіткової розсади. Крім цього, зеленбудівці облаштовують арт-об’єкти в Дніпровському та Подільському районах тощо.

Нагадаємо, що тривають ініціативи «Посади дерево», «Парк-ART» та «ПаркоІдея», в рамках яких кожен охочий може долучитись до створення естетичного міського простору. А в рамках проекту «Tree-challenge» було висаджено 108 дерев – ялини, туї, катальпи, сумах тощо. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]