Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цього року на низці мостів та шляхопроводів виконано капітальний ремонт

17 листопада 2018 року, 16:43

На низці мостів та шляхопроводів цього року було виконано капітальний ремонт. Про це повідомив перший заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Іван Шпильовий під час ефіру на ТРК «Київ».

«Столичні мости, основна маса яких побудована ще у 50-70-ті, роками нещадно експлуатували та не вкладали в їхній ремонт. Завантаженість шляхопроводів, мостів та інших інженерних споруд сьогодні складає 140%. Тож у столиці було проведено їх комплексне обстеження», – сказав Іван Шпильовий.

Він зазначив, що вже завершено капітальний ремонт мостів на Одеській площі, проспекті Науки, на вул. Малинській, Залізничній, шляхопроводів на Нивках, бульварі Лепсе, просп. Палладіна, на перетині вул. Кирилівської та вул. Олени Теліги, Святошинського мосту тощо. Також тривають роботи на мосту ім. Є.О. Патона, наступного року ремонт буде продовжено. Триває ремонт деформаційних швів на Південному мосту. До кінця літа 2019 року планується завершити роботи на Русанівському мосту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]