Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цього тижня у Києві представлять три театральні прем’єри

08 квітня 2019 року, 12:47

Цього тижня у театрах столиці відбудуться прем’єри вистав «Сніг у квітні», «Android. Номер на твоїй спині» та «Дім божевільних».

Так, 12, 13 та 14 квітня о 19:00 у Київському академічному драматичному театрі на Подолі відбудеться прем’єра вистави «Сніг у квітні». Режисер-постановник – Поліна Медвєдєва. Вистава є інсценізацією повісті Теннессі Вільямса «Римська весна місіс Стоун». Відома американська акторка, раптово перервавши свою театральну кар’єру в Нью-Йорку, прилітає до Риму, де знайомиться з привабливим юнаком. Фрагменти вистави граються англійською мовою з українськими титрами.

Місце проведення: Андріївський узвіз, 20-Б.

Деталі за посиланням

У неділю, 14 квітня, о 19:00 в Українському малому драматичному театрі триватиме прем’єра кіберновели «Android. Номер на твоїй спині». Режисер – Богдан Поліщук. Поспіх, нерви, почуття, швидка любов та нескінченні проблеми – у цій гонитві губиться істинне буття та воля до навіть найменшого кроку вперед. Естетичний театр художника занурить у медитативний стан споглядання, зупинить бурхливий час. У виставі звучить жива музика.

Місце проведення: вул. Олеся Гончара, 33.

Деталі за посиланням

Також цієї неділі, 14 квітня, о 19:00 у театрі «Актор» представлять темпераментну італійську комедію з антрактом «Дім божевільних» (за п’єсою Едуардо Скарпетто). Режисер – В’ячеслав Жила. Дві години комедії характерів переконають вас в тому, що диваки серед нас.

Місце проведення: вул. Велика Житомирська, 40.

Деталі за посиланням

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]