Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цьогоріч 6,5 тисячі новорічних ялинок мешканці міста здали на екологічну утилізацію

04 лютого 2021 року, 10:33

На екологічну утилізацію у спеціальні пункти прийому мешканці міста здали 6,5 тисячі новорічних ялинок. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА.

Протягом місяця, із 1 січня до 1 лютого, кияни мали змогу утилізувати новорічні ялинки з користю для екології міста у 15 пунктах збору, що функціонували у кожному районі столиці.

«У цьому році на локаціях прийому зібрано 6,5 тисячі ялинок. Зібрані дерева перероблять на тріску в спеціальному тріскоподрібнювачу і використають навесні для зберігання водного балансу лунок вічнозелених рослин у місті. Працювали пункти до 1 лютого, але якщо громадяни не встигли принести ялинку, то фахівці її приймуть у будь-який час. Для цього необхідно попередньо зв’язатись із ними за контактними телефонами», – зазначив в.о. начальника Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Савченко.

Нагадаємо, що пункти прийому новорічних ялинок працюють у Києві шостий рік поспіль. За увесь час роботи було зібрано близько 40 тисяч ялинок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]