Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цьогоріч міська система відеоспостереження збільшиться щонайменше на 600 відеокамер

09 липня 2019 року, 16:46

У 2019 році ресурси міської системи відеоспостереження збільшаться щонайменше на 600 відеокамер. Про це заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

За словами Дмитра Давтяна, комплексна система відеоспостереження міста Києва – близько 7 тисяч камер відеоспостереження із сучасним функціоналом, і цьогоріч вона збільшиться на 600 одиниць. Більшість із них, як поінформував заступник голови КМДА, встановлюватимуть у місцях масового перебування людей, біля пам’яток культурної спадщини та у паркових зонах.

«Камери міської системи відеоспостереження встановлені в усіх районах Києва: на мостах, вулицях та автошляхах, територіях об’єктів соціально-культурного призначення, усіх в’їздах та виїздах з міста. Один із останніх об’єктів, де встановлено камери, – пішохідно-велосипедний міст. Там встановлено 10 відеокамер, дві з яких роботизовані (мають широкий огляд та функцію розпізнавання обличь)», – додав Дмитро Давтян.

Довідково.

За допомогою комплексної системи відеоспостереження у столиці вдається забезпечити належний рівень безпеки. Широкий функціонал камер дозволяє правоохоронним органам знаходити людей навіть за вторинними ознаками та контролювати трафік на дорозі, визначаючи швидкість та напрямок руху транспорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]