Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Турецька компанія «Alter International» має намір долучитися до проектування інфраструктурних об’єктів у столиці

02 липня 2019 року, 17:15

Турецька компанія «Alter International» має намір долучитися до проектування інфраструктурних об’єктів у столиці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Турецька компанія «Alter International», яка 45 років спеціалізується на інжинірингу та консалтингу, найближчим часом підготує пропозиції щодо проектування деяких інфраструктурних об’єктів. Сьогодні відбулася перша зустріч із нашими міжнародними партнерами. У разі успішної співпраці наша кооперація розширюватиметься», – наголосив Дмитро Давтян.

Зокрема, як зазначив заступник голови КМДА, за час своєї діяльності компанія «Alter International» відповідно до поданої презентації впровадила близько 500 проектів.

«Їхній досвід для нас є надто важливим, адже місто сьогодні потребує застосування новітніх технологій на основі успішних міжнародних проектів», – резюмував Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]