Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2018 році фінансування програми «Турбота. Назустріч киянам» збільшено до 1,665 млрд грн

29 січня 2018 року, 16:30

1,665 мільярда гривень передбачено бюджетом міста Києва на 2018 рік на реалізацію міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам». Це майже на 107 мільйонів гривень більше, ніж у 2017 році. Про це повідомив директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов під час брифінгу.

«У цьому році на реалізацію міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» бюджетом Києва передбачено 1,665 мільярда гривень. Це майже на 107 мільярдів гривень більше, аніж минулого року! Ми розуміємо важливість заходів програми і тому намагаємось щороку збільшувати обсяг її фінансування», – сказав Юрій Крикунов.

Також очільник Департаменту соціальної політики зазначив, що бюджетом столиці на 2018 рік передбачені досить суттєві кошти й на програму «Соціальне партнерство».

Окрім того, Юрій Крикунов повідомив, що на одному з найближчих пленарних засідань Київради депутатам буде запропоновано внести зміни до вказаних програм.

«Сподіваюсь, що депутати проголосують за відповідні зміни в цих програмах на 2016-2018 роки, які передбачають фінансування низки важливих соціальних ініціатив. І вже тоді можна буде більш конкретно говорити про додаткові соціальні гарантії для киян, які цього потребують», – зауважив Юрій Крикунов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]