Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2018 році у розвиток столиці залучено понад 700 млн грн внутрішніх інвестицій

26 грудня 2018 року, 16:48

У 2018 році у розвиток столиці залучено понад 700 млн грн внутрішніх коштів, за рахунок яких у Києві реалізуються кілька інфраструктурних проектів у соціальній та спортивній сферах. Так, у 2018 році Департамент економіки та інвестицій за результатами проведених конкурсів уклав 30 договорів на загальну суму 729,3 млн грн. Серед іншого, у рамках співпраці міської влади з підприємцями буде побудовано заклади освіти, облаштовано зупинки громадського транспорту та встановлено об’єкти спортивної інфраструктури у парках. Про це повідомила директор Департаменту економіки та інвестицій Наталія Мельник.

За її словами, наразі за результатами раніше укладених інвестиційних договорів у місті Києві вже облаштовано футбольне поле на території ліцею «Голосіївський» № 241, будуються житлові будинки, зводиться медичний центр на вул. Зоологічній.

«Зважаючи на потреби міста, вже розроблений пакет інвестиційних пропозицій, який налічує понад 50 проектів у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, будівництва житла, медичних, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів та об’єктів рекреації. Наразі готується документація для проведення інвестиційних конкурсів у 2019 році», – зазначила Наталія Мельник.

У наступному році також заплановано реалізацію заходів у рамках проектів у сфері державно-приватного партнерства. Зокрема, впровадження системи забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі. Окрім того, у рамках договору про надання консультативних послуг із Міжнародною фінансовою корпорацією буде розпочато підготовку проекту із реорганізації публічної інфраструктури лікарень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]