Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У березні КП «Київреклама» прибрало 33 рекламні щити (+фото)

01 квітня 2021 року, 9:49

У березні 2021 року у Києві прибрано 33 наземні рекламні конструкції, що містили порушення. Демонтажі роботи стали продовженням кампанії з упорядкування реклами в столиці відповідно до чинних Правил розміщення рекламних засобів у місті Києві. Про це повідомила начальник Управління з питань реклами Оксана Поліщук.

«Свого часу столиця здійснила справжній прорив у ліквідації стихійно встановлених щитів, сітілайтів, скролів. Було прийнято обов’язкові загальноміські Правила. Згодом оператори ринку спільно з Управлінням стали їх упорядковувати та наводити лад по всьому місту. У результаті – кількість «наземки» вдалося скоротити більш ніж на 60% і значно поліпшити вигляд міста загалом», – зазначила Оксана Поліщук.

Сьогодні Управління з питань реклами пильно стежить за дотриманням усіх Правил та вимог. Одночасно з упорядкуванням фасадних конструкцій здійснюється моніторинг та демонтаж і тих наземних носіїв, що не відповідають Правилам.

Так, лише в березні було демонтовано 33 білборди з вулиць Києва. А саме – на проспекті Перемоги, Повітрофлотському, Ю. Гагаріна,  Героїв Сталінграда, вулиці Вадима Гетьмана,  Маршала Тимошенка, Великій Кільцевій дорозі.

Демонтаж незаконної реклами у березні

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]