Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дарницькому районі хочуть відкрити ще одну ДЮСШ

20 липня 2016 року

У Дарницькому районі хочуть відкрити ще одну ДЮСШ

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати підтримали створення Дитячо-юнацької спортивної школи “Дарниця”.

ДЮСШ знаходитиметься у сфері управління Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

Функціонування спортивної школи надасть можливість охопити позашкільною роботою спортивного напрямку значну кількість дітей району. Планується відкрити 48 груп з різних видів спорту: футбол, гандбол, плавання, підводний порт, карате, великий теніс.

“Створена спортшкола функціонуватиме на базах загальноосвітніх навчальних закладів Дарницького району, які у своєму складі мають басейни, велику кількість спортивних залів, тенісних кортів та футбольні поля. Це дасть змогу створити необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, відпочинку і дозвілля дітей та молоді. Кошторис витрат на утримання ДЮСШ становить 297,6 тисяч гривень”, — розповів секретар бюджетної комісії Георгій Ясинський.

Відповідний проект рішення мають також розглянути постійні комісії Київради з питань власності, а також з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]