Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дарницькому та Солом'янському районах розроблятимуть проекти землеустрою для будівництва двох дитсадків

09 березня 2016 року

У Дарницькому та Солом'янському районах розроблятимуть проекти землеустрою для будівництва двох дитсадків

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту депутати погодили надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок у Дарницькому та Солом'янському районах для будівництва дитячих дошкільних закладів.

Один дозвіл на розробку проекту землеустрою надається Управлінню освіти Дарницької райдержадміністрації у 4-му мікрорайоні житлового масиву Позняки, ділянка 36-Б орієнтовною площею 1,37 га. Дана земельна ділянка знаходиться у комунальній власності територіальної громади Києва та передається у постійне користування для будівництва, експлуатації та обслуговування дитячого дошкільного закладу.

Інший проект землеустрою для будівництва дитячого садка відводиться Управлінню освіти Солом'янської райдержадміністрації на бульв. Івана Лепсе, 81-а. Земельна ділянка має площу 1,04 га й також передається у постійне користування.

Відповідні проекти рішення має ще погодити постійна комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]