Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Департаменті земельних ресурсів розповіли про поновлення договору оренди земельних ділянок

04 січня 2023 року, 15:49

У Департаменті земельних ресурсів розповіли про поновлення договору та відмову в поновленні договору оренди земельних ділянок.

Як нагадали у Департаменті, питання поновлення або відмови в поновленні договору оренди земельної ділянки належить до виняткової компетенції Київської міської ради і вирішується шляхом голосування на пленарних засіданнях.

Якщо орендар добросовісно сплачував оренду та вчасно подав клопотання про поновлення договору земельної ділянки, Департамент земельних ресурсів зобов'язаний підготувати проект рішення про поновлення договору оренди та передати його на розгляд до Київської міської ради.

У свою чергу, депутати Київської міської ради можуть вносити пропозиції та правки до проектів рішень під час їх розгляду на комісіях та/або на планерному засіданні Київради.

Уся інформація про внесені на розгляд проєкти рішень відкрита і доступна на офіційному сайті КМР.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]