Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Деснянському районі може з'явитися ще один паркінг

27 липня 2016 року

У Деснянському районі може з'явитися ще один паркінг

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку та реклами депутати підтримали рішення про передачу ТОВ “Мустанг Автоплюс” земельної ділянки для експлуатації та обслуговування відкритої автостоянки на вул. Електротехнічній, 43.

Відповідна земельна ділянка, яка знаходиться у Деснянському районі столиці, передається із земель комунальної власності для експлуатації та обслуговування відкритої автостоянки. Територія має площу 2,3 га. Наразі там знаходиться майновий комплекс з нежитловими будівлями, забудова займає 11% земельної ділянки. За висновком робочої групи профільної комісії, на відповідній території можна облаштувати відкритий паркінг.

Зазначену територію пропонується передати в оренду на 15 років. Відповідно до Податкового кодексу України, орієнтовний розмір орендної плати складатиме 607 521 грн 04 коп.

Відповідний проект рішення також підтримала постійна комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування. Тепер його мають розглянути на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]