Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Деснянському районі планують відкрити ще один комунальний дитсадок

11 квітня 2017 року

У Деснянському районі планують відкрити ще один комунальний дитсадок

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили створення дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 362 у Деснянському районі столиці.
Новий дитячий садок знаходитиметься у новобудові на вулиці Закревського, 99-А. Заклад розрахований на 280 діток, а це 15 груп.

«Це житловий масив «Вигурівщини-Троєщини». Ми знаємо як інтенсивно розбудовується цей мікрорайон. Сьогодні там проживає близько 16 тисяч мешканців, переважно – молоді сім’ї. За даними Департаменту освіти, в даному мікрорайоні в електронній черзі до дитячих садочків перебуває більше тисячі дітей, віком до 6 років. Цифри говорять самі за себе – дошкільний заклад там вкрай необхідний. До того, ж це буде комунальна установа. Усі витрати уже передбачені бюджетом міста», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Видатки на утримання комунального закладу здійснюють за рахунок коштів, передбачених для головного розпорядника Деснянської райадміністрації по галузі «Освіта».

Відкриття дошкільної установи планується на вересень 2017 року.

Проект рішення мають ухвалити на сесії Київради.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]