Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дніпровському районі безкоштовно чіпували понад 60 домашніх тварин

14 червня 2021 року, 15:21

Фахівці КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» 12 червня працювали на виїзді в парку «Вербовий гай» у Дніпровському районі Києва. У межах інформаційно-просвітницької роботи провели безкоштовне чіпування, реєстрацію в системі «Реєстр домашніх тварин» та вакцинацію тварин від сказу.

Протягом декількох годин спеціалісти комунальної ветклініки зробили чіпування 64 тваринам, зареєстрували 42 тварини, 15 тваринам зробили щеплення від сказу.

Фахівці надали кваліфіковану консультацію власникам тварин щодо процедури. Варто зазначити, що такі заходи проводять для підвищення рівня соціальної свідомості власників домашніх тварин. Адже, на думку фахівців, популяризація відповідального ставлення до вихованців та дотримання простих «Правил утримання домашніх собак та котів у місті Києві» зменшать кількість відмов господарів від домашніх улюбленців. Таким чином, знизиться кількість безпритульних тварин на вулицях міста.

Звертаємо увагу, що дізнаватися про аналогічні заходи можна з офіційної Facebook-сторінки КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

Довідково.

Реєстр домашніх тварин (pets.kyivcity.gov.ua) – це не тільки єдина міська мережа для реєстрації домашнього улюбленця та зберігання всієї важливої інформації щодо нього, а також зручний інструмент, щоб повернути загублену тварину власнику.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]