Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дніпровському районі капітально відремонтують заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 454

28 березня 2019 року, 12:45

У Дніпровському районі капітально відремонтують заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 454 на вул. Березняківській, 26-А. Це дозволить відновити роботу закладу та забезпечить місцями дітей дошкільного віку. Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації № 503.

«Майже за 5 років до комунальної власності міста повернуто 11 будівель закладів дошкільної освіти. Це вже 12-й дитячий садочок, повернутий громаді столиці, який багато років не використовувався за призначенням – із 1995-го року. На його відновлення з бюджету міста у 2019 році виділено 30 млн грн. Після завершення усіх ремонтних робіт цей садочок забезпечить місцями ще 200 маленьких киян дошкільного віку», – зазначив Валентин Мондриївський.

Замовником ремонту визначено комунальне підприємство «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва», яке має отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральну проектну та генеральну підрядну будівельну організації для виконання робіт. Також комунальному підприємству доручено у 2019 році розробити проектну документацію, провести її експертизу та затвердження.

Під час укладання договору підряду на виконання робіт, замовник має передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт та встановити гарантійний строк експлуатації не менше 10 років. Також у договорах передбачать безумовне повернення коштів, у разі виявлення контролюючими органами завищення обсягів та вартості виконання робіт, у сумі завищення.

Усі роботи будуть виконані за рахунок бюджетних коштів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]