Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дніпровському районі реконструюють дитячий садочок на 110 місць – Ганна Старостенко

11 січня 2017 року, 13:20

У Дніпровському районі на вулиці Тампере, 14-А реконструюють і відновлять роботу дошкільного навчального закладу. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко. Як повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, дитячий садок забезпечить місцями 110 маленьких киян.

«Дніпровський район у зв’язку із забудовою мікрорайону новими житловими будинками та зростанням народжуваності потребує особливої уваги – тут на черзі до ДНЗ стоїть трохи більше 1 000 дітей. Реконструкція садочку на Тампере дозволить забезпечити місцями дошкільнят, що зніме вкрай напружену ситуацію в мікрорайоні «Дарницька площа», – повідомила Ганна Старостенко.

Дошкільний навчальний заклад, за її словами, був побудований у 60-ті роки. Наразі він потребує повної реконструкції. Згідно з Програмою економічного та соціального розвитку на 2017 рік на його відбудову передбачено 15,5 мільйонів гривень.

«Незважаючи на приріст народжуваності та міграції населення в столицю за 2 роки вдалося зменшити чергу з 16 до 11 тисяч. У новому році ми продовжимо реалізовувати нашу комплексну програму зі створення додаткових місць для дошкільнят у столиці. Вона передбачає, зокрема, збільшення кількості груп за рахунок раціонального використання приміщень працюючих садочків, повернення цільового використання дитсадкам, що довгий час не працювали за профілем. А головне – побудову низки нових дошкільних закладів – надсучасних, безпечних, енергоефективних», – повідомила заступник голови КМДА.

Зазначимо, що загалом у 2016 році в Києві було побудовано 2 дошкільні навчальні заклади комунальної власності та відновлено роботу ще 4, які тривалий час не працювали.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]