Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дніпровському районі реконструюють фізкультурно-оздоровчий комплекс для 117 учнів

02 липня 2018 року, 14:22

Для належних умов проведення навчально-тренувальних зборів та змагань у 2018 та 2019 роках реконструюють фізкультурно-оздоровчий комплекс на вулиці Райдужній, 33-А у Дніпровському районі Києва. Відповідним розпорядженням КМДА замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс».

Розробити проектну документацію, провести експертизу та затвердити її мають уже цього року. Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів у складі Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки. Замовник робіт несе відповідальність за виконання робіт у встановлені терміни згідно із затвердженим графіком, раціональне і цільове використання бюджетних коштів. Після реконструкції та прийняття обʼєкту в експлуатацію майно в установленому порядку буде зараховано до комунальної власності міста.

Нежилий будинок фізкультурно-оздоровчого комплексу на вул. Райдужній, 33-А закріплено на праві постійного користування за Комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою «Ринг». Станом на зараз фізкультурно-оздоровчий комплекс перебуває в аварійному стані, не експлуатується більше 10 років та потребує негайної реконструкції.

На території комплексу передбачені зал із рингом для тренувань, зал із рингом для змагань, універсальний спортивний зал із ігрових видів спорту та єдиноборств, тренажерний зал, зал фітнесу. Крім того, біля споруди комплексу облаштують спортивний майданчик. Після оновлення там зможуть одночасно займатися 117 учнів. Зокрема, такими видами спорту як: баскетбол, футбол, кікбоксинг, бокс, хортінг, боротьба вільна та греко-римська тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]