Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дніпровському районі з’явиться новий майданчик для вигулу та ігор собак

20 вересня 2021 року, 12:45

У вівторок, 21 вересня, о 18:00 на вулиці Празька, 18, відбудеться відкриття спеціального майданчика для вигулу собак. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

Фахівці підприємства запрошують усіх охочих відвідати відкриття та обіцяють приємні сюрпризи для господарів та їх чотирилапих улюбленців.

«Господарі, що прийдуть на відкриття майданчика зі своїми хвостиками, зможуть чіпувати своїх улюбленців та зареєструвати в системі «Реєстр домашніх тварин». Окрім того, власники отримають сертифікати для своїх тварин на дослідження крові, проведення УЗД, а також щеплення комплексною вакциною», – розповіли в комунальному підприємстві.

КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» спільно з КО «Київзеленбуд» та УЗН Дніпровського району збудували новий об’єкт спеціально для зручного та культурного вигулу тварин у місті. Новостворений майданчик убезпечить домашніх вихованців від автомобілів на дорозі та дозволить їм бігати без повідка.

Також столичні ветеринари нагадали, про необхідність дотримання Правил вигулу та Правил утримання собак і котів у місті Києві. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]