Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському парку відновлюють мережі зовнішнього освітлення

15 листопада 2016 року, 15:50

КП «Київміськсвітло» продовжує роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення в Голосіївському парку імені Максима Рильського.

У рамках капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення буде повністю замінено кабелі живлення та встановлено нові опори. Окрім того, передбачено заміну всіх існуючих повітряних кабельних ліній на кабельні лінії, що будуть прокладені в землі. Це значно покращить і функціональність, і естетичний вигляд мережі зовнішнього освітлення в цілому.

Наразі працівниками КП «Київміськсвітло» демонтовано старі опори, які не придатні до подальшої експлуатації, і розпочато виконання земляних робіт: копання траншей, прокладання кабельної каналізації.

«Мережі зовнішнього освітлення в Голосіївському парку досить зношені, тому обсяг робіт великий. Загалом наприкінці ремонту буде змонтовано майже 7 км мереж зовнішнього освітлення та встановлено 189 нових опор. Уже до кінця грудня цього року плануємо завершити усі роботи», – повідомив директор КП «Київміськсвітло» Андрій Хричов.

Директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель повідомив: «Голосіївський парк імені Максима Рильського – один із найбільших парків столиці. У процесі його оформлення головним завданням було, насамперед, збереження природних ландшафтів і рельєфу. Наразі парк користується значною популярністю серед киян. Тому ми маємо на меті зробити його затишним, комфортним, а головне безпечним у вечірній час».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]