Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському районі здійснять реконструкцію дитячо-юнацької спортивної школи № 15

02 серпня 2018 року, 14:26

У Голосіївському районі Києва здійснять реконструкцію дитячо-юнацької спортивної школи № 15 на вул. Маршала Якубовського, 7-А. Як йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, реконструкцію школи заплановано у частині облаштування футбольного поля із штучним покриттям та безопорним каркасно-тентовим накриттям.

Замовником робіт визначено Голосіївську районну в місті Києві державну адміністрацію, яка має в установленому порядку отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральну проектну та підрядну будівельну організації для виконання робіт, а також забезпечити у 2018 році розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження. Крім того, замовник має обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років. Роботи з реконструкції футбольного поля заплановано здійснити у 2019-2020 років за рахунок бюджетних коштів.

На сьогодні зовнішні огороджувальні конструкції футбольного поля перебувають в аварійному стані та не відповідають сучасним вимогам щодо занять фізичною культурою та спортом.

Проведення реконструкції надасть можливість збільшити кількість вихованців відділення футболу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 15 із 770 до 1000 осіб, а також проводити у зимовий період року навчально-тренувальний процес для вихованців позашкільного навчального закладу та учнів довколишніх загальноосвітніх навчальних закладів, орієнтовна кількість яких становить 80 осіб на день.

Крім цього, реконструкція визначеного спортивного майданчику для футболу надасть можливість проводити не тільки спортивні змагання районного рівня, але й організовувати чемпіонати міста Києва та України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]